Home 9 Vertrouwenspersoon 9 Paul Martin

Paul Martin

Paul Martin, een ervaren gecertificeerd vertrouwenspersoon, richt zich op het begeleiden bij ongewenste omgangsvormen en integriteitskwesties, met als doel het creëren van een veilige werkomgeving voor iedereen.

Hij brengt waarden zoals gelijkwaardigheid, integriteit, betrouwbaarheid, gezonde nieuwsgierigheid en humor in zijn werk.

Plezierig werken in een veilige, prettige en vertrouwde omgeving vormt een belangrijk aspect van algemene gezondheid. Het begrijpen van jezelf en anderen vormt de basis voor een veilige leef- en werkomgeving.

Werkwijze Paul Martin: Als vertrouwenspersoon ondersteunt Paul Martin werkgevers bij het beleid en biedt hij informatieve workshops aan.

Zijn aanpak richt zich op gelijkwaardigheid, integriteit, betrouwbaarheid, nieuwsgierigheid en humor. Thema’s zoals veilige werk- en sportklimaten, diversiteit, inclusiviteit en emoties staan centraal.

Hij stimuleert een prettige werkomgeving en ondersteunt individuen in het behoud van werkplezier.

 

Home - LVV

Deel deze pagina


Hilversum
Specialisme: Ongewenste omgangsvormen | Integriteit, | Persoonlijke ontwikkeling | Diversiteit en inclusiviteit
Ervaring in de branches: Media, Cultuur, Logistiek en transport, Productie, Semioverheid

Ontdek de voordelen van externe vertrouwenspersonen

Ontvang meer informatie

Andere vertrouwenspersonen

Christiane

Christiane

Christiane is een gecertificeerd Vertrouwenspersoon met een passie voor wederzijds respect, groei & welbevinden. Haar klanten omschrijven haar als helder, respectvol, doortastend en betrouwbaar. Haar specialisme ligt in het ...
Paul Martin

Paul Martin

Paul Martin, een ervaren gecertificeerd vertrouwenspersoon, richt zich op het begeleiden bij ongewenste omgangsvormen en integriteitskwesties, met als doel het creëren van een veilige werkomgeving voor iedereen. Hij brengt waarden ...
Marinka

Marinka

Marinka is een een gepassioneerde vertrouwenspersoon gespecialiseerd in conflictoplossing, aanpakken van ongewenst gedrag en het creëren van een veilige werkomgeving. Met een uitgebreide achtergrond in diverse branches, van onderwijs ...