Home 9 Over ons

Over ons

 

 

OnzeVertrouwenspersoon 

OnzeVertrouwenspersoon is onderdeel van OnzeCoach. Wij helpen organisaties en hun medewerkers in flow te komen én blijven. We versterken organisaties in duurzame inzetbaarheid, medewerker ontwikkeling en vitaliteit op de werkvloer. Onze gecertificeerde vertrouwenspersonen zorgen voor een veilig werkklimaat

Wij geloven dat een veilige werkcultuur de basis is voor groei en werkplezier. 

Onze missie is om iedereen een open, veilige en eerlijke werkomgeving te bieden en daarmee medewerkers te ondersteunen en te versterken in hun werk.

Door een externe vertrouwenspersoon te kiezen, zet je de veiligheid voorop. OnzeCoach externe vertrouwenspersoon is dé oplossing voor een open en eerlijke werkcultuur.

 

Ons Team  
Onze kernwaarden

Kernwaarden zeggen iets over wie wij zijn, waar we in geloven, wat ons drijft en waar vanuit we handelen. Het is ons drijfende kracht in het samen elke dag nog beter te doen en onze betekenisvolle diensverlening voor nog meer medewerkers beschikbaar te maken. Het zijn belangrijke pijlers in de uitvoer en en de kwaliteit van onze dienstverlening en samenwerking.

 Voor elke uitdaging vinden we de beste oplossingen

Kwaliteit staat bij ons voorop

Wij streven naar continue verbetering 

Wij zijn bevlogen professionals

Samen sterk: elkaar verder willen helpen en elkaar versterken

Wij geloven oprecht dat onze dienstverlening bijdraagt aan werkgeluk en duurzaam inzetbare medewerkers

Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Samen met onze zusterorganisaties binnen de Prevermo groep hebben wij ons ten doel gesteld om bij te dragen aan 6 van de 17 ontwikkeldoelen die de VN hebben opgesteld:

  • Goede gezondheid en Welzijn | door coaching hopen wij het levensgeluk van mensen (de medewerkers van onze klanten) te laten stijgen met 10%.
  • Kwaliteitsonderwijs | wij willen een leven lang leren bevorderen, onder andere door het aanbieden van ontwikkeltrajecten om zo werkend Nederland duurzamer inzetbaar te maken. In 2030 willen we gezamenlijk 100.000 mensen een dergelijk traject hebben geboden.
  • Gendergelijkheid | Per 2021 zijn er geen inkomensverschillen tussen mannen en vrouwen in dezelfde functies (binnen alle zusterorganisaties van Prevermo) en is er gendergelijkheid tussen mannen en vrouwen in de MT’s. Dit geldt elk jaar vanaf 2021.
  • Eerlijk werk en economische groei | in 2030 willen wij dat 10% van ons personeel een afstand heeft tot de arbeidsmarkt.
  • Klimaatactie | in 2030 willen we CO2 neutraal werken. We denken bij al ons handelen na over de impact op milieu en klimaat.
  • Partnerschap om doelstellingen te bereiken | we willen samenwerkingen aangaan met bedrijven die duurzame ontwikkeling nastreven. In 2030 met 10 bedrijven.

 

Prevermo

Sinds 2021 maakt OnzeCoach onderdeel uit van de Prevermo groep. Onze gezamelijke missie: Bijdragen aan een betekenisvol leven van mensen. 

Deel deze pagina


Marjolijn van 't Oost

Manager New Business 

“Bouw samen aan een veilige werkcultuur. Ontdek hoe onze externe vertrouwenspersonen kunnen bijdragen aan een veilige werkomgeving. Heb je vragen? Neem contact met mij  op via info@onzevertrouwenspersoon.nl of bel naar 085-3030231.

 

ISO gecertificeerd

Wij zijn heel erg trots op onze ISO27001 Iinformatiebeveiliging en ISO9001 Kwaliteitsmanagement certificeringen.

Privacy én kwaliteit  staan hoog in het vaandel.